Tämä aamu valkeni ihanan aurinkoisena :-) Kuuden maissa heräiltiin.
Olokin alkaa tuntumaan pikkuhiljaa ihmismäiseltä nyt,kun vauvelille on alkanut muodostua selkeät päivä-ja yörytmit. Helppo vauveli hän kyllä loppujenlopuksi on ollut. Alkuaikoina oli vatsanväänteitä vastikkeesta ja d-vitamiinista...silloin tuli kanniskeltua häntä öin ja päivin ja olo oli kuin hakkelusta,mutta se vaihe meni nopeasti ohi. D-vitamiini jätettiin suosiolla pois ja aletaan antamaan myöhemmin ,kun vatsa ensin on sopeutunut vastikkeeseen kunnolla...

Hassua,miten elämä voi muuttua...kaksi ja puoli vuotta sitten en olisi voinut kuvitellakaan enää eläväni vauvaperheen arkea! Elelin silloin yksinhuoltajana, aikuisiällä hoitoalalle kouluttautuneena ja olin juuri muuttanut etelä-suomeen kahden nuoreni kanssa. Elämä oli työssäkäyntiä ja arkisia juttuja.Pysähdys tuli, kun sain äkillisen aivoinfarktin. Ja vaikka luulisi,että se olisi ollut maailmanloppu,toisin kävi....siitä käynnistyi tapahtumaketju ja sillä matkalla olen edelleen..

Toivuin infarktista nopeasti. Jo kuukauden kuluttua olin takaisin työelämässä. Se kuitenkin pysäytti miettimään tosissaan,että minulla on vain tämä hetki.Vain tämä elämä.
Vuosi sitten menin naimisiin (1-vuotishääpäivä maanantaina!),meille syntyi terve poika huhtikuun alussa ja nyt elellään kiitollisina tästä kaikesta ;-) Monen vaikeuden läpi on kuljettu,surunkin...mutta niistä myöhemmin,kun ehdin kunnolla paneutua kirjoittamiseen.
Kaikessa minua on kantanut usko Jumalaan ja hänen apuunsa.Muuten ei olisi jaksanut luottaa tulevaan tai elää ollenkaan.
Tietoisuus siitä,että hetkessä voi kaikki muuttua,on antanut voimaa. Vaikka näyttäisi miten vaikealta ja epätoivoiselta!Myös tieto siitä ,että langat ovat viimekädessä Jumalalla ja asiat Hänen johdossaan,kun on kaiken Hänen käsiinsä luovuttanut.Sen turvin tänäänkin mennään eteenpäin ;-)

Huomenna onkin sitten vauvamme kastejuhla! Nimeä en vielä siis paljasta :-) Nyt alan pakertamaan leivonnaisia juhliin...mies on tänään vapaapäivällä töistä ja meni juhlapaikalle,mummolaan siivoamaan paikkoja.Eli homma hoidossa siis ;-)
Paremmalla ajalla lisää... :-)